Over ons

Waarom via Trouwring.net kopen?
Een trouwring bestel je niet zomaar. Dat is duidelijk. Waarschijnlijk heb je nu veel websites bekeken of ben je al in het centrum van waar je woont langs een hoop juweliers gegaan. Heel goed en verstandig, maar uiteindelijk moet je terecht komen waar je het meest het vertrouwt en waarin je er gelooft dat je prachtige, mooie trouwringen zult krijgen. Het is onze passie en ons vak. Dat merk je aan alles.

Hoe merk je dat en waarom zou je dan voor Trouwring.netl kiezen? Dat vertellen we je graag. Dat je op deze website al een hoop artikelen kunt lezen over trouwringen, dat geeft al aan voor ons hoe wij er mee bezig zijn. Dat het niet zomaar even leuk is om een website op te zetten, maar dat we je er echt bij willen helpen – jullie samen – om voor prachtige trouwringen te gaan. Gelukkig kunnen wij zeggen dat we een groot assortiment hebben van trouwringen.

Groot assortiment
Wat voor trouwring wil je? Goud of zilver? Ja, leuk, maar daar stopt je keuze niet natuurlijk. Er zijn nog veel meer keuzes die je moet maken bij het kiezen en uitzoeken van de juiste trouwring. Daarom zijn wij er om je te helpen bij die keuzes. Omdat we onze passie omzetten in professionele artikelen, dat is misschien de eerste stap. Zo willen we je informeren, zonder dat we direct alleen maar onze trouwringen aanbieden en meer niet. Wij weten ook wel dat je daarmee niet een algemeen beeld krijgt van de trouwringen die we hebben.

Als we er over vertellen, dan pas kun je zien dat wij je er bij kunnen helpen, of jullie natuurlijk. En je kunt, voordat je contact met ons op neemt, ook al enkele keuzes maken. Zoals goud of zilver, zou je diamanten stenen erin willen verwerkt hebben of juist niet. Dat zijn allemaal keuzes die het lastiger, maar tegelijkertijd ook mooier maken. Want het is wel gewoon heel belangrijk, zo’n trouwring. Als het goed is trouw je maar één keer in je leven en daarbij wil je dus gewoon een goede, prachtige ring.

Bruiloft en ringen
Heb je dat moment al veel voor je gezien? Dat je voor het altaar staat met je partner en dat je dan dat ja-woord geeft. Alsof het dan ineens definitief is. Het leukste aan ons vak is dat wij dan uiteindelijk voor die mooie trouwring hebben gezorgd. Die hij over je vingers schuift of andersom en dat je dan het gevoel hebt dat het klopt. En dan alle jaren na je bruiloft heb je die trouwring om je vingers. Dus het is nu wel duidelijk hoe belangrijk het is om een mooie trouwring uit te zoeken.

Toch? Hopelijk ben je er ook klaar voor! We willen je vooral adviseren om niet te overhaast beslissingen te nemen. Wat je kunt doen is gewoon even onze website goed bekijken en alle artikelen lezen die wij voor je hebben geschreven over trouwringen. Zo kun je een beter beeld krijgen van wat voor trouwringen wij leveren en wat voor trouwringen wij voor jou in de aanbieding hebben.


Kosten van een ring
Dat is het  nadeel, maar waarschijnlijk het voordeel van een trouwring: je kunt het zo duur en gek mogelijk maken als je zelf zou willen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ring van duizenden euro’s, maar ook van een paar honderd euro? Die marge is dus enorm, maar daardoor is juist ook lastiger om een goede keuze te maken in welke ring je echt zou willen hebben. Het is ook niet zo: hoe duurder, hoe beter.

De prijs zit ‘m vaak in het hebben van diamanten steentjes bijvoorbeeld die dan toegevoegd zijn aan de ring. Dat maakt het allemaal gewoon wat duurder, maar ook dat heb je zelf in de hand. Ook zit je weer in de balans tussen zilver en goud; omdat goud gewoon een stuk duurder is dan zilver. Al hoeft dit ook weer niet enorm te verschillen. Maar de meeste mensen gaan met een trouwring toch vaak gewoon nog voor het originele goud, omdat ze dat bijzonder vinden en daar veel waarde aan hechten.

Alle soorten ringen
Overigens kun je bij ons ook terecht voor verlovingsringen. Die zijn dan vaak wel weer zilver, omdat dit toch als een soort eerste ring voelt, nog niet echt, maar half. Dus weet je het al? Nogmaals: neem gewoon contact met ons op en dan kunnen wij samen de mogelijkheden bespreken wat voor ring je zou willen hebben en waarom je dan die keuze wilt maken.

Of het nu om trouwringen gaat of verlovingsringen, maar ook aanzoekringen. Alles is mogelijk bij Trouwring.net en dat maakt ons een professionele organisatie en gewoon mensen met passie die je graag helpen bij het uit zoeken en uiteindelijk vinden van die prachtige trouwring.