Gepost op

Trouwringen voor mensen met gelimiteerd budget

Trouwringen voor mensen met gelimiteerd budget

Julian en ik gaan over een paar maanden trouwen. We zijn al iets van een anderhalf jaar verloofd, dus wordt de hoogste tijd. De bruiloft zelf is al geregeld min of meer. Ik ben alleen nog op zoek naar een mooie ring. Dat is de prioriteit van dit moment.

Dus ik ging zoeken op het internet. Kijken of er ringen zijn die echt leuk mooi en stijlvol zijn maar voor budget prijzen. Dat huwelijk loopt al flink in de papieren. Locatie afhuren, kleding, huwelijksreis, het is een flinke aanslag op de portemonnee.

Na wat zoekopdrachten kwam ik uiteindelijk uit bij ikbensieraden.nl. Een winkel met een zeer groot assortiment leuke ringen moet ik zeggen. De prijzen vaak onder de tien Euro en voor de meer luxe varianten is ook goed mogelijk onder de 50 Euro. Nou voor deze prijs kan ik bijna meerdere ringen kopen.

Uitgelicht: ikbensieraden.nl webwinkel: trouwringen

Er is veel aanbod, denk aan goud, zilver, nagelringen, opaal ringen. Noem het maar op en ikbensieraden die heeft het. Mijn oog gleed af naar de sectie parel ringen. Parel lijkt me een uitstekende keuze. Ik dacht altijd dat parel zeer duur is. Maar niets is minder waar in dit geval.

Tip: ikbensieraden.nl: parel ringen

Het model dat ik koos om op de grote dag te gaan dragen is uiteindelijk gebleken parel ring met zirkonia. Die vond ik het meest stijlvol. En zirkonia is zeg maar een soort van diamant voor mensen op een budget. Echte diamant kunnen wij ons niet veroorloven op dit moment. Maar wat tof is met deze ring heb ik dus zowel parel als ‘diamant’ voor minder dan twee tientjes. Ik heb de ring nu al binnen en ik moet zeggen dat je de prijs absoluut niet afziet aan de ring. Vriendinnen dachten dat ik honderden Euro’s had uitgegeven en vroegen zich af hoe ik dit mij kon veroorloven. Maar bij ikbensieraden.nl is het als aanstaande bruid dus heel goed mogelijk om op budget goed voor de dag te komen op die grote dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *