Gepost op

Vibrator

Vibrators!

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een elektrisch sexspeeltje dat trillingen opwekt. De speeltjes zijn in verschillende soorten en maten. Sommige werken op batterijen, en sommige (meestal de duurdere en luxere versies) worden geleverd met een oplader. De grootte, vorm en materiaalsoort van het seksspeeltje die beschikbaar zijn in onze online winkel, variëren. De meeste vibrators kunnen worden schoongemaakt met water en een beetje zeep, maar er kunnen ook speciale schoonmaakdoekjes en sprays worden gebruikt om het speeltje hygiënisch te houden.

Waar gebruik je een speeltje voor?

Je kan het gebruikt worden om de clitoris te stimuleren door vibratie of de gehele vagina door penetratie. een seksspeeltje is een goed hulpmiddel om de interesse van het seksleven te vergroten. Seksspeeltjes kunnen helpen bij het opwekken van seksueel verlangen en opwinding bij het voorspel (of het nu een man of een vrouw is).

Tijdens de seks met uw partner kan de vibrator ook gebruikt worden om de clitoris te stimuleren. Uiteindelijk kan dit het voor vrouwen gemakkelijker maken om tijdens geslachtsgemeenschap een orgasme te bereiken. Veel vrouwen kunnen geen orgasme bereiken door alleen te penetreren. Vibrators zijn echter geen wondermiddel voor het oplossen van seksuele problemen of seksueel gedrag! Wanneer je een vibrator gebruikt, is het meestal prettiger in combinatie met een glijmiddel.

Welke speeltje is het beste?

Bij het samen kiezen van een seksspeeltjes is het belangrijk om goed op de manier en snelheid van het speeltje te letten. Er zijn veel verschillen in de snelheid. De intensiteit van de vibratie en de vibratiemodus van het speeltje kan variëren van licht tot sterk, normaal of pulserend. Het hangt af van de voorkeuren van mensen. Ook kun je verschillende soorten vibrators bekijken. Zo zijn er bijvoorbeeld clitorisstimulatoren, koppelvibrators, vibrerende eitjes, vingervibrators en het gaat zo maar door.

Wil je voor het eerste keer een vibrator kopen?, koop dan eerst een kleine (niet al te dure) vibrator. Zo ontdek je samen wat je wel en niet leuk vindt. Op deze manier kunt u beter begrijpen wat u wilt, wat u leuk vindt, wat u niet leuk vindt en waar u de volgende keer dat u koopt op moet letten. Koop het speeltje liefst in een sexshop als eerste keer daarna kun je het online kopen.

Alleen gebruiken

Ben je misschien nog single, dan kun je de vibrator ook alleen gebruiken. Je hebt geen partner nodig om het seksspeeltje uit te proberen. Masturbeer jezelf dan kunt u dit heel simpel gebruiken. De vibrator is niet alleen voor vrouwen, mannen kunnen het ook gebruiken om klaar te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *